Categories
Articles

Doorschakelen van continuïteit van oproepen vanaf een iPhone uitschakelen

De mogelijkheid om iPhone-oproepen van uw andere Apple-apparaten te beantwoorden, kan best handig zijn, maar het kan soms ook opdringerig zijn. We laten u zien hoe u de continuïteitsfunctie voor het doorschakelen van oproepen uitschakelt die in iOS 8 is geïntroduceerd.

Vraag
Zoals veel Apple-gebruikers heb ik meerdere Apple-apparaten – een iPhone, een iPad, een iMac – en ik heb ze meestal allemaal op hetzelfde wifi-netwerk. Maar ik hou er niet van om telefoontjes naar mijn iPad of iMac te laten sturen, vooral niet als ik probeer te werken! Hoe schakel ik dat aspect van continuïteit uit, zodat mijn iPhone de oproepen niet naar mijn andere apparaten pusht?

FaceTime

Om te voorkomen dat oproepen worden doorgestuurd, hoeft u alleen de optie Mobiele oproepen van de iPhone uit te schakelen
Antwoord
De onlangs geïntroduceerde continuïteitsfuncties, waarmee je soepel kunt schakelen tussen al je Apple-apparaten met iOS 8 of OS X Yosemite, kunnen erg handig zijn, maar soms kan het je meer opleveren dan je had verwacht. Gelukkig is deze eenvoudig te repareren als u weet waar u moet zoeken. Om het doorschakelen van oproepen naar uw andere apparaten uit te schakelen, navigeert u naar Instellingen> FaceTime op uw iPhone. Schakel vanaf daar iPhone mobiele oproepen uit en uw telefoon pusht geen oproepen meer naar andere Apple-apparaten.