Categories
Articles

Hoe u kunt reviseren met de gratis Study Planner-app

Zet je schooldag op orde
Ze zeggen dat je school- en studententijd de beste van je leven zijn, maar dat is geen troost als je midden in een moeilijke opdracht zit te ploeteren of je worstelt om te onthouden waar je op een bepaald moment hoort te zijn. Als u echter reviseert met de Study Planner-app, kan dit echt helpen.

Study Planner zal je sociale leven niet verbeteren en zal je essays niet echt voor je maken, maar het zal je in ieder geval helpen om georganiseerd te blijven en je werkweek te plannen.

Voer je rooster in de app in voor een snelle en gemakkelijke manier om te zien wanneer en waar je moet zijn, plus voor welke lessen je je moet voorbereiden en voor welke examens je moet herzien. Study Planner kan ook worden gebruikt om huiswerk te beheren en u kunt ook uw aanstaande examenherziening organiseren.

Installeer de app op je laptop, tablet of Windows Phone en volg onze tutorial.