Categories
Articles

Waar vind je de beste livestreams op Meerkat en Periscope

Meerkat en Periscope zijn twee apps met een soortgelijk doel: je live video via internet laten uitzenden voor iedereen die wil afstemmen. Maar wat als je vriendenkring geen liefhebbers van livestreaming is? Hier leest u hoe u enkele belangrijke streams op beide netwerken kunt vinden.

In de apps
Binnenin de apps gaan de meeste gebruikers aan de slag, en als er niets gebeurt in je bestaande vriendengroep, is het niet zo moeilijk om vreemden te vinden om naar te gapen. Beide apps zouden kunnen verbeteren op het gebied van ontdekking, maar er zijn enkele opties om uit te kiezen.

Illustratie bij artikel met de titel Waar vind je de beste livestreams op Meerkat en Periscope
Vanaf de voorpagina van Meerkat kun je naar beneden scrollen om een ​​selectie van livestreams te zien die momenteel worden uitgezonden, hoewel het niet duidelijk is hoe ze worden gekozen. Schakel over naar het scorebord (via het rozetpictogram) en je kunt enkele van de grootste slagmannen in de Meerkat-wereld zien en met een tik meedoen aan streams.

Op Periscope is de enige echte manier om streams buiten uw groep contacten te vinden, het openen van de algemene lijst (het wereldbolpictogram onderaan). Nogmaals, het is niet zo duidelijk hoe deze streams worden gekozen, en er is ook geen zoekoptie om gebruik van te maken.

Op Twitter en Facebook
Twitter is de oorspronkelijke ruggengraat van beide services en een eenvoudige #meerkat- of #periscope- zoekopdracht is voldoende om een ​​overvloed aan resultaten te krijgen. Ze zullen natuurlijk niet allemaal geweldig zijn, dus misschien wilt u wat meer zoekwoorden toevoegen op basis van onderwerpen of mensen die u interesseren.

Illustratie bij artikel met de titel Waar vind je de beste livestreams op Meerkat en Periscope
Er zijn een paar Twitter-feeds uitsluitend opgezet om de beste Meerkat- en Periscope-video’s samen te stellen, maar we konden er geen vinden die bijzonder nuttig of goed onderhouden waren. @periscopetv is een officiële curatie-inspanning van Twitter en dus een van de beste opties voor beide platforms.

Meerkat heeft onlangs ook Facebook-integratie toegevoegd, dus dat is een andere manier om livestreamingmateriaal te vinden waarin je misschien geïnteresseerd bent – de realtime zoekmogelijkheden van Facebook zijn niet zo uitgebreid als die van Twitter, maar de hashtag #meerkat werkt op dezelfde manier.

Op internet
Er zijn ook tal van aggregatieportals op internet, met name voor Meerkat: Meerkat Stats is bijvoorbeeld ogenschijnlijk voor het volgen van je eigen streams, maar het bevat ook een ranglijst van ervaren gebruikers en laat zien welke van hen momenteel naar de wereld uitzenden.

Illustratie bij artikel met de titel Waar vind je de beste livestreams op Meerkat en Periscope
Meerkat Roulette doet precies wat de naam doet vermoeden, en dan is er Meerkat Streams , die je een constant bijgewerkte lijst met live en aankomende uitzendingen biedt. Ga naar de Top Kats-sectie om bijzonder populaire streamers te vinden.

Periscope Streams is de gelijkwaardige site voor het rivaliserende platform en werkt op een vergelijkbare manier, terwijl zowel Dextro Stream als Streamalong goed werk leveren in het samenstellen van populaire Periscopes die het bekijken waard zijn. Ten slotte voegt Meerkat Meerkasts Map Google Maps en Meerkat samen om u door feeds op locatie te laten bladeren.