Categories
Articles

Bekijk vluchten, reserveringen en evenementen in Google Maps voor Android

Versie 9.8 van Google Maps voor Android haalde eerder deze maand niet bepaald de landelijke krantenkoppen – en terecht – maar er zijn een aantal nieuwe functies die het waard zijn om te vermelden dat u er gebruik van kunt maken.

Een daarvan is de mogelijkheid om gemakkelijker toegang te krijgen tot uw aanstaande reisplannen (opgehaald uit Gmail en Google Agenda).

Tik op het zoekvak en voer my eventsin om aanstaande reisplannen te zien, zoals hotelboekingen, gereserveerde vluchten en meer. U kunt de zoekopdracht verfijnen met my flightsof my hotelsen u kunt natuurlijk dezelfde zoekopdrachten uitvoeren met spraakinvoer als u uw vingers rust wilt geven. Het eerste relevante resultaat wordt op de kaart uitgezet met de volgende vermeldingen eronder.

Selecteer een individueel hotel of luchthaven en uw aanstaande reisplannen worden weergegeven op de detailkaart. Als je niet wilt dat dit gebeurt – misschien om een ​​verrassende jubileumreis voor je wederhelft te verbergen als hij of zij de gewoonte heeft je telefoon op te pakken – tik dan op de drie stippen naast de persoonlijke informatie en kies Verbergen dit voorbehoud .