Categories
Articles

Tien iMessage-apps die eigenlijk de moeite waard zijn om te installeren

Vorig jaar lanceerde Apple mini-apps voor iMessage om de standaard berichten-app op te vrolijken en de concurrentie van alternatieven van derden af te weren – maar zijn deze add-ons eigenlijk wel goed? We gingen diep op zoek naar iMessage-apps die iets echt nuttigs of leuks (of beide) bieden.

1) ETA
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Een van de slimme nieuwe functies die onlangs aan Google Maps zijn toegevoegd, is de mogelijkheid om realtime reisupdates met uw contacten te delen, en met ETA kunt u hetzelfde doen voor iMessage: uw vrienden kunnen zien waar u heen gaat, hoe u aan het komen bent daar, en wanneer je komt opdagen. De iMessage-plug-in maakt deel uit van een volwaardige iOS-app met een aantal coole extra functies, zoals de mogelijkheid om navigatie-instructies te starten in Apple Maps , Google Maps of Waze.

ETA voor iOS
2) Fandango-films
Afbeelding: Fandango Movies
Afbeelding: Fandango Movies
Fandango Movies is een van de grote iOS-apps met een iMessage-extensie en het doet precies wat je zou verwachten als je al bekend bent met de ticketing-app: hiermee kun je uitstapjes naar de film regelen met je iMessage-vrienden. Je kunt lokale showtijden, lijsten met nieuwe films en kaartjes rechtstreeks in de app bekijken, wat betekent dat je saaie groepschats over welke filmpjes in het weekend te zien zijn, sneller dan ooit kunnen worden opgelost.

Fandango Movies voor iOS
3) Wie zit erin
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Een van die eigenzinnige, leuke kleine apps die Microsoft nu overal lijkt te gooien, met Who’s In kun je evenementen plannen met vrienden, waardoor het perfect is voor iMessage. Kies gewoon een activiteit, zoals een restaurant bezoeken of een film kijken, en iedereen in de chat kan aangeven of ze komen of niet. Als u niet weet wat u precies moet doen, kan een ingebouwde Bing-zoekopdracht u helpen de opties te beperken.

Who’s In voor iOS
4) Instant vertalen
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Als je in het buitenland bent, kan een vertaalapp onmisbaar zijn. Instant Translate vinkt de meeste vakjes aan die je nodig hebt: ondersteuning voor een groot aantal talen, offline geschiedenis, spraakherkenning, ingebouwde autocorrectie en alle flexibiliteit die je nodig hebt om jezelf verstaanbaar te maken. Kies in iMessage eenvoudig uw taal en begin met typen wat u wilt zeggen om een ​​vertaling te zien.

Instant Translate voor iOS
5) Emoji-poll
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Blader door de iMessage App Store en je zult een flink aantal poll-making-tools opmerken waarmee je de meningen van de mensen met wie je chat kunt onderzoeken. Ondanks dat het heel eenvoudig is, werkt Emoji Poll precies zoals geadverteerd zonder de eigenaardigheden van onhandiger alternatieven.

Emoji Poll voor iOS
6) JibJab
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Fleur die anders saaie iMessage-gesprekken op met geanimeerde gifs, prominent met uw eigen gezicht. Met JibJab kun je een selfie maken en deze vervolgens op meer dan 1.000 verschillende geanimeerde clips zetten voordat je je vrienden ermee spamt, en je hoeft niet naar een andere app over te schakelen of een ander toetsenbord te laden om het te doen.

JibJab voor iOS
7) Square Cash
Afbeelding: Vierkant
Afbeelding: Vierkant
Wees niet die vent! Het vereffenen van uw schulden is een goede manier om uw vriendschappen niet te verzuren. De Square Cash-app kan rechtstreeks op iMessage worden aangesloten, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om wat dollars naar uw contacten te pushen. Zoals je weet als je de app eerder hebt gebruikt, heeft de gelukkige ontvanger van het geld niet eens een Square-account nodig en het is gratis te gebruiken bij het betalen met standaardpassen en bankrekeningen.

Square Cash voor iOS
8) Tayasui-schetsen
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Als je iets aan je vrienden wilt laten zien dat verder gaat dan een simpele krabbel, installeer dan Tayasui Sketches. De app is een indrukwekkende tekensuite op zich en de iMessage-plug-in biedt u veel van dezelfde functies in uw gespreksdiscussies – u krijgt de keuze uit penseelstijlen, kleuren en tekstgereedschappen, zodat u in het oog springende kunt maken kunst zonder over te schakelen naar een app buiten iMessage.

Tayasui Sketches voor iOS
9) Giphy
Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
We hebben JibJab hierboven genoemd, maar geen app doet gifs zo goed als Giphy dat doet, en de iMessage-add-on is bijna net zo leuk als de hoofdapp. Voer een zoekopdracht uit naar alles wat je leuk vindt en je krijgt tientallen uitstekende gifs of geanimeerde stickers om je iMessage-vrienden mee te vermaken.

Giphy voor iOS
10) Laten we het pucken!
Afbeelding: Let’s Puck It!
Afbeelding: Let’s Puck It!
Enkele van de beste iMessage-apps zijn games die u kunt gebruiken om tijd door te brengen met uw chatpartners. Laten we het pucken! is een van de beste. De gameplay is gebaseerd op de eenvoudige maar verslavende Pong-sjabloon, de graphics zijn gelikt en de app wordt geleverd met een paar leuke extra’s, zoals de optie om de inzet voor het spel in te stellen (zoals het kopen van een biertje) voordat je gaat spelen begint.

Laten we het pucken! voor iOS