Categories
Articles

Voeg deze 9 eenvoudige browserbladwijzers toe om uw online leven gemakkelijker te maken

De bladwijzers van uw browser zijn mogelijk gestapeld met artikelen die u nooit zult lezen en sites die u al lang vergeten bent, maar er zijn manieren om bladwijzers productiever te gebruiken – sla deze 10 handige URL’s op die in uw browser zijn opgeslagen, en u zult om meer gedaan te krijgen en sneller terwijl u online bent.

1) Maak nieuwe documenten in Google Docs
Google biedt een zeer behulpzaam weblinks naar nieuwe Google Docs (creëren docs.new ), Sheets ( sheets.new ) en presentaties ( slides.new ), bespaart u de moeite van het laden van Drive en het creëren van nieuwe bestanden per keer. Meest recent, Google naar buiten geduwd een nieuwe snelkoppeling voor Google Keep, al te voegen notes.new uw browser bladwijzers om direct een nieuwe notitie te maken.

2) Bouw je eigen privé Twitter
Illustratie bij artikel getiteld Voeg deze 9 eenvoudige browserbladwijzers toe om uw online leven gemakkelijker te maken
Schermafbeelding : Gizmodo
Twitter-lijsten zijn een van de beste functies van het platform: als u een lijst met specifieke Twitter-accounts maakt ( ga hierheen en klik vervolgens op de nieuwe lijstknop, rechtsboven), kunt u een bladwijzer maken voor die lijst om een ​​stroom tweets van alleen die geselecteerde groep te zien van accounts.

3) Spring naar je actieve Slack-threads
Als je voor een groot bedrijf werkt, is de kans groot dat je Slack gebruikt , en Slack heeft een zeer capabele web-app (naast desktop- en mobiele apps). Veel verschillende delen van Slack op het web kunnen van een bladwijzer worden voorzien (hoewel de URL persoonlijk voor u zal zijn) – probeer bijvoorbeeld te klikken op Alles ongelezen in het navigatievenster aan de linkerkant en maak een bladwijzer van die pagina.

4) Bewaar geavanceerde zoekopdrachten
Illustratie bij artikel getiteld Voeg deze 9 eenvoudige browserbladwijzers toe om uw online leven gemakkelijker te maken
Schermafbeelding : Gizmodo
Het opbouwen van een gedetailleerde zoekopdracht – of het nu op Google, Twitter, Wikipedia of ergens anders is – kan in uw dag kostbare minuten in beslag nemen, dus als het een zoekopdracht is die u veel gebruikt, bewaar deze dan als bladwijzer zodat u erbij kunt snel weer. Je zou zelfs een bladwijzermap vol met zoekopdrachten kunnen hebben, van grote foto’s van de Switch tot vermeldingen van de Switch op Twitter .

5) Stel blogposts sneller op
Als een deel van uw productiviteitsdruk blogging (HI!) Betreft, kunt u verschillende onderdelen van het blogproces bookmarken – niet in het minst het scherm waar u een nieuwe blog kunt maken – op WordPress, Blogger, Tumblr of wat voor CMS u ook bent posten via (deze links zijn uniek voor uw specifieke configuratie, maar ze moeten relatief gemakkelijk te vinden zijn).

6) Spring rond YouTube
Illustratie bij artikel getiteld Voeg deze 9 eenvoudige browserbladwijzers toe om uw online leven gemakkelijker te maken
Schermafbeelding : Gizmodo
Als je veel gebruik van YouTube in uw dag-tot-dag web leven, kunt bladwijzers bespaart u een enorme hoeveelheid tijd kunt u URL’s die rechtstreeks op te slaan YouTube-zoekopdrachten , bijvoorbeeld, of om uw kanalen abonnementen. Je kunt ook linken naar specifieke tijdstempels in YouTube-video’s, als je herhaaldelijk naar een sectie van een clip moet verwijzen.

7) Ontdek wat er nieuw is
Met uw bladwijzers kunt u snel een snelkoppeling maken naar wat er nieuw is in uw wereld: het kunnen nieuwe Android-apps zijn , of onlangs bewerkte Dropbox-bestanden , of nieuwe Chrome-extensies , of de nieuwste muziek op Spotify . Wanneer u kijkt naar wat er nieuw is, overweeg dan om een ​​bladwijzer toe te voegen om uzelf de volgende keer dat u moet inchecken een paar klikken te besparen.

8) Spring rond Wikipedia
Illustratie bij artikel getiteld Voeg deze 9 eenvoudige browserbladwijzers toe om uw online leven gemakkelijker te maken
Schermafbeelding : Gizmodo
Je hebt genoeg URL’s die je kunt bookmarken om het navigeren door Wikipedia een sneller proces te maken, van individuele artikelen tot Wikipedia-zoekopdrachten . U kunt, bijvoorbeeld, vinden onlangs aanbevolen content hier en springen naar een willekeurige Wikipedia-artikel hier . Het is ook mogelijk om een ​​link naar gebeurtenissen van deze dag in de geschiedenis en de nieuwste pagina’s op Wikipedia te bookmarken .

9) Controleer je ongelezen berichten in Gmail
Als je de uitgestrekte puinhoop durft te confronteren, namelijk de ongelezen berichten in je Gmail-inbox, dan zal deze bladwijzer het voor je doen (ervan uitgaande dat je al bent aangemeld). U kunt elke zoekopdracht in Gmail bookmarken om er snel weer op terug te komen. U kunt ongelezen e-mails ouder dan een jaar , e-mails met ster of berichten in uw conceptmap een bladwijzer geven .