Categories
Articles

Vernietig uw productiviteit op het werk thuis met deze Netflix Watch Party-extensie

Heel Italiƫ gaat zijn tweede week van sluiting in . San Francisco is net begonnen met de verplichte sluiting van drie weken . Bars en restaurants in Los Angeles, New York City en andere grote stedelijke gebieden sluiten. Scholen hebben leraren en studenten naar huis gestuurd voor afstandsonderwijs en hun ouders werken samen met hen. Tenzij je de afgelopen twee weken onder een spreekwoordelijke rots hebt geleefd (zoals Jared Leto ), is het grootste deel van de wereld onder een vorm van zelfisolatie. Als je plotseling zin hebt om dingen in brand te steken, betekent dat waarschijnlijk gewoon dat je sociaal wilt zijn, en hoewel persoonlijke activiteiten uitgesloten zijn, is er een Chrome-extensie die kan helpen bij een deel van die cabinekoorts.

Met Netflix Party kunt u en anderen niet alleen films en tv-programma’s tegelijkertijd op Netflix bekijken, maar ook chatten. De lay-out is vergelijkbaar met Twitch, met video die het grootste deel van het scherm in beslag neemt en een chatbox aan de rechterkant. Het is ook eenvoudig in te stellen: installeer de Chrome-extensie, open Netflix en begin iets te kijken,klikvervolgensop het rode ‘NP’-logo dat nu in je Chrome-werkbalk verschijnt en deel de link met iedereen waaraan je wilt deelnemen.

Ze hebben ook de extensie nodig om deze goed te laten werken, anders worden ze gewoon naar Netflix geleid zonder ze met je watch party te verbinden. En het kan een paar seconden duren voordat de stream is gebufferd en inhaalt waar je bent, maar als het eenmaal werkt, speelt alles naadloos af.

Helaas ondersteunt Netflix P arty geen omschakeling tussen shows en films, of zelfs om over te schakelen naar een andere aflevering binnen dezelfde show, maar daar wordt momenteel aan gewerkt. Op de makers Patreon , ze lijst ook andere functies die ze werken aan: emojis, ingebouwde voice chat, en uit te breiden naar andere internet-tv sites.

Terwijl andere services zoals Discord je laten chatten terwijl een persoon zijn scherm deelt, wordt de kwaliteit van de videostream verlaagd naar 720p, tenzij je een Nitro-abonnement hebt. Niet alleen dat, maar er is ook een kijklimiet van 10 personen (hoewel dat tijdelijk is verhoogd tot 50 in het licht van de covid-19 pandemie.) Het aantal mensen dat tegelijkertijd op een Netflix-kijkfeest kan zijn, lijkt vrijwel onbeperkt sinds ze maken verbinding via hun eigen Netflix-accounts.

Laten we, om de grote Shaun van Shaun of the Dead te parafraseren , allemaal op Netflix stappen, wat Star Trek bekijken en wachten tot dit allemaal over de kop gaat.