Categories
Articles

De beste technologie om uw e-commercebedrijf een boost te geven

Het runnen van een e-commercebedrijf is de weg vooruit als u op zoek bent naar een manier om een ​​bestaande onderneming aan te vullen die van oudsher vertrouwd op persoonlijk contact met klanten en klanten. Evenzo had u misschien gewoon moeten overstappen op een e-commercemodel voor uw bedrijf vanwege de gevolgen van de coronavirus-pandemie.

Hoe dan ook, en of het nu met opzet of per ongeluk is gebeurd, er is genoeg technologie die u kan helpen uw e-commercebedrijf een boost te geven. Online gaan betekent dat een van de belangrijkste overwegingen is hoe u betalingen gaat verwerken om de omzet en hopelijk winst te vergroten. Het goede nieuws is dat er op dat front veel opties zijn.

We hebben een lijst samengesteld met de beste boekhoudsoftware
Regel uw financiën met de beste personal finance-software
Bekijk ook de beste boekhoudsoftware op de markt
Technische opties
Afgezien van het samenstellen van een e-commerce-website , die op veel verschillende manieren kan worden gedaan, waaronder door gebruik te maken van speciale platforms zoals Shopify , Magento, BigCommerce en WooCommerce . U kunt ook een e-commercebedrijf opbouwen zonder een standaardoplossing te gebruiken, maar dit zijn vaak de gemakkelijkere manieren om aan de slag te gaan.

Het kunnen accepteren van betalingen per kaart, inclusief debet- en kredietvarianten, wordt de volgende taak op de lijst. Dit vereist in de eerste plaats dat u een manier heeft om de transacties te verwerken en dat u een verkopersaccount moet opzetten en een betalingsgateway moet maken .

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
De verkopersaccount is in feite een online bankrekening die wordt gebruikt om het geld van de klant vast te houden totdat het is goedgekeurd door de bank. U zult zien dat er tal van variaties zijn op het handelaarsaccount, die doorgaans verkrijgbaar zijn bij de grote banken. Het is echter mogelijk om een ​​verkopersaccount te krijgen via een onafhankelijke bron, bekend als een onafhankelijke serviceorganisatie.

Het gemak van het verwerken van betalingen op deze manier kost natuurlijk geld, waarbij transactiekosten, maandelijkse minimumvergoedingen en autorisatiekosten allemaal uitgaven zijn voor uw bedrijf.

Betalingsgateway
Met het handelaarsaccountgedeelte van de puzzel op zijn plaats, wilt u vervolgens nadenken over een betalingsgateway . Dit is het stukje van de puzzel waarmee uw website transacties over de lijn kan krijgen door verbinding te maken met een betalingsverwerkingsnetwerk. Als u een eigenaar van een klein bedrijf bent, is het extra goede nieuws op dit gebied dat u een verkopersaccount kunt combineren met een betalingsgateway.

Dit is allemaal te danken aan de groeiende stroom betalingsgateway-providers, waaronder Adyen, Stripe , Braintree, Worldpay , PayPal , Amazon Pay, Sage Pay , Klarna en Authorize.net . Kijk rond en u zult een verscheidenheid aan verschillende betalingsgateway-opties kunnen vinden, die steevast worden aangeboden door aanbieders van handelaarsaccounts.

In feite is dit vaak een van de gemakkelijkste manieren om ervoor te zorgen dat uw e-commercebedrijf verschillende betalingen kan verwerken. Je krijgt vaak extra tools als onderdeel van het pakket, zoals een virtuele terminal die telefonische betalingen mogelijk maakt.

POS-systeemKaartbetalingen kunnen accepteren is eigenlijkeen noodzaak (afbeelding: foto door Blake Wisz op Unsplash)
Concurrerende prijzen
Nogmaals, als het op kosten aankomt, moet u wat tijd besteden aan een beetje vergelijkingswerk, omdat verschillende betalingsgateways verschillende kosten in rekening kunnen brengen. Over het algemeen zult u merken dat er een maandelijks bedrag en transactiekosten zijn. Dat is vaak een percentage van de prijs waarvoor je iets hebt verkocht.

Aanbieders bieden verschillende pakketten aan voor bedrijven van verschillende groottes, dus het is een goed idee om erachter te komen hoeveel transacties u denkt per maand uit te voeren. De meeste providers bieden echter ook de flexibiliteit om dingen op te schalen als uw e-commercebedrijf uw verwachtingen overtreft.

Bekijk de beste mobiele creditcardprocessors
De verwerking van betalingen kan via terminals en contactloos worden gedaanBetalingsverwerking kan worden gedaan met behulp van terminals en contactloos (Image credit: Future)
Andere optie
Er is nog een andere invalshoek die u kunt overwegen, vooral als u een klein bedrijf bent dat in deze onzekere tijden voldoende flexibiliteit wil hebben. De betalingsfacilitatorroute is er een die betekent dat u handelaarsdiensten en betalingsverwerking in één bundel kunt samenvoegen. Dit zogenaamde geaggregeerde handelaarsaccount is vaak veel kosteneffectiever voor kleinere bedrijven omdat het een gestroomlijnd systeem is.

Er zijn ook andere voordelen, aangezien u in principe de bundel koopt en een kant-en-klare betalingsverwerkingsoplossing krijgt die voldoet aan de normen van de Payment Card Industry (PCO). Dit is een belangrijke overweging, aangezien het ervoor zorgt dat uw bedrijf in overeenstemming is met de huidige wetgeving. Uiteindelijk betekent dit dat alles legaal en boven boord is.

We hebben de beste creditcardverwerkingsservices uitgelicht
Vierkante lezerMet mobiele opties kunt u vrijwel overal betalingen aannemen (afbeelding tegoed: vierkant)
Uitrustingslijst
Om de transacties uit te voeren wanneer klanten hun kaart presenteren, door hun schuld of krediet, zijn er een aantal opties om te overwegen. Als u een detailhandelaar bent en producten online wilt verkopen, is het misschien een idee om een e-commerce winkel te overwegen die compleet wordt geleverd met het betalingssysteem als een geïntegreerde functie. Square en Shopify zijn twee perfecte voorbeelden die het bekijken waard zijn.

Ondertussen hebben veel bedrijven de flexibiliteit nodig om mobiele betalingen of betalingen met één klik te kunnen verwerken, bijvoorbeeld met Apple Pay , PayPal of Venmo . Met de groeiende populariteit van digitale portemonnees, waaronder Alipay, Amex Express Checkout, Apple Pay, Microsoft Pay , Visa Checkout en WeChat, is het zelfs een goed idee om te weten dat je deze betaalmethoden kunt accepteren.

Stripe , als een goed voorbeeld van een service die ultiem gemak biedt, is een betalingsgatewayprovider die veel vakjes aankruist voor eigenaren van kleine bedrijven. Met Stripe kunt u allerlei soorten betalingen veilig en beveiligd afhandelen. De tarieven zijn ook concurrerend, met een vast tarief van 2,9% plus 30 cent per transactie.

Maar er zijn andere in onze kopersgidsen die u kunnen helpen de boost te geven die uw e-commercebedrijf nodig heeft om in de toekomst te slagen.

Bekijk ook onze verzameling van de beste belastingsoftware voor kleine bedrijven