Categories
Articles

Gebruik deze geheime truc om beroemdheden te vinden op Snapchat

Je zou het niet tegen hun gezichten zeggen, maar vaak zijn je vrienden behoorlijk saai. Daarom moet je je abonneren op updates van enkele van de veel coolere, bekendere beroemdheden op Snapchat . De manier om het te doen is niet duidelijk, maar we zullen u er stap voor stap doorheen leiden.

Er is een ouderwetse manier om beroemdheden toe te voegen, namelijk om te weten wat hun gebruikersnamen zijn en ze in te typen – de kans is groot dat hier ergens op hun andere sociale media-accounts wordt geadverteerd.

Afbeelding: Screenshot
Afbeelding: Screenshot
Tik in het scherm voor het maken van foto’s op het spookpictogram bovenaan en vervolgens op Vrienden toevoegen en Toevoegen op gebruikersnaam . Voer de Snapchat-gebruikersnaam van je beroemde persoon in, tik op Toevoegen naast het juiste resultaat, en dat is alles, je bent toegevoegd.

Als u de specifieke gebruikersnaam niet kent, of als u gewoon wilt bladeren en wilt zien welke beroemdheden zich op het platform bevinden, ga dan naar de pagina Verhalen met een veegbeweging naar links op het scherm voor het maken van foto’s. Tik bovenaan op het zoekpictogram (als je iOS gebruikt, veeg je omlaag om het weer te geven) en voer je ‘officieel’ in als je zoekopdracht.

Illustratie voor artikel getiteld Gebruik deze geheime truc om beroemdheden te vinden op Snapchatem / em
Hey presto! Een lange lijst van “officiĆ«le” (beroemdheden) accounts die je kunt volgen door op de knop Toevoegen te tikken.

Je zult merken dat deze beroemdheidsaccounts ook emoji naast zich hebben, wat een andere manier is om beroemde Snapchatters te vinden die je misschien wilt volgen. Zoek naar de emoji van je keuze in plaats van ‘officieel’ (via het emoji-toetsenbord van je telefoon) om meer beroemdheden te vinden.

Illustratie voor artikel getiteld Gebruik deze geheime truc om beroemdheden te vinden op Snapchatem / em
Het is soms een beetje wisselvallig, maar je kunt ook een aantal interessante mensen opdagen. Guardians of the Galaxy ster Chris Pratt maakt gebruik van de speak-no-evil monkey emoji, terwijl internationaal bekende zangeres Rihanna is gegaan voor de ballon emoji, zoals ook heeft de originele American Idol, Kelly Clarkson.

Vooralsnog is er geen interessante functie om mensen te volgen op Snapchat, zoals je op Instagram, Facebook en Twitter komt, maar in de tussentijd kan dit de kloof dichten.