Categories
Articles

Is Hulu Live TV de moeite waard versus de rest?

Hulu scoort hoog dankzij het kritische succes van de originele miniserie, The Handmaid’s Tale , dus het is nu het perfecte moment om een ​​geweldige show te volgen met goed nieuws. De tv-provider geeft abonnees nu toegang tot live-tv, mogelijk net zo goed als de dingen die je kabelprovider inlevert. Hoewel Hulu een van de eerste bedrijven was die de volgende dag online shows kon bekijken (zonder kabelabonnement), komt het laat aan om het live tv online optreden. Sony, DirectTV en Dish Network waren er allemaal vóór Hulu. Dus laten we precies uitsplitsen wat je in godsnaam krijgt van elk van deze live tv-leveranciers en hoe Hulu het doet.

Sling TV
Sling TV van Dish Network is momenteel het goedkoopste live tv-aanbod. Het begint bij $ 20 per maand, de helft van de prijs van Hulu’s Live TV-service. Maar het heeft ook veel minder kanalen. Met de Sling-tv-service van $ 20 (Sling Orange) krijg je 30 kanalen van de meest eenvoudige kabel.

Sling Orange geeft je ESPN. (Afbeelding: Screenshot)
Sling Orange geeft je ESPN. (Afbeelding: Screenshot)
Er is ESPN voor je sport en AMC voor je zombiemoord, en een klein voorproefje van het brede scala aan kanalen dat wordt aangeboden aan abonnees die bereid zijn meer te betalen.

Sling TV, die er kennelijk voor wil zorgen dat u niet vergeet hoe vervelend het kiezen van een kabelpakket is, biedt handig meerdere pakketten aan. Naast Sling Orange is er de Sling Blue van $ 25, die je Fox Sports geeft, maar je ESPN ontzegt. Als je niet van sport houdt, heeft het het meer robuuste aanbod van kanalen, waardoor je in totaal 45 hebt.

Sling Blue haalt ESPN weg, maar geeft je Fox Sports. (Afbeelding: Screenshot)
Sling Blue haalt ESPN weg, maar geeft je Fox Sports. (Afbeelding: Screenshot)
Als u bent in de sport dan moet je naar beneden te gooien een minimum van $ 45 voor zowel Sling Oranje en blauw. Er is een cross-over, dus ondanks dat u voor twee services betaalt, krijgt u in totaal slechts 50 kanalen. Extra kanalen, waaronder HBO-, MTV- en Turner Classic-films, kunnen alleen stukje bij beetje worden toegevoegd via aanvullende pakketten die variëren in prijs van $ 5 tot $ 15 meer per maand.

Voeg daaraan toe dat Sling geen mogelijkheden biedt voor het streamen van lokale tv en het feit dat de service tergend onregelmatig kan zijn tijdens populaire tv-kijktijden, en Sling TV, de eerste live tv-service op de markt, ziet eruit als een slechte oude deal.

Prijs: $ 45

Kanalen: 50

Lokale kanalen? Nee.

Kan ik DVR? Ja.

Platforms: Chromecast, iOS, tvOS, Amazon Fire, Android Mobile OS, Android TV OS, Roku, Xbox One, LG TV

DirecTV nu
DirecTV Now heeft meer kanalen dan u waarschijnlijk ooit nodig zult hebben, en ook meer pakketten. (Afbeelding: Screenshot)
DirecTV Now heeft meer kanalen dan u waarschijnlijk ooit nodig zult hebben, en ook meer pakketten. (Afbeelding: Screenshot)
Grootste concurrent Dish Network voor ruimte op uw dak introduceerde haar eigen live tv-dienst eind vorig jaar, en op de prijs en het kanaal optie s alleen DirecTV Nu trounces Sling TV. Voor het $ 35 Live a Little-pakket krijg je 60 kanalen, inclusief lokale. Prijs en aantal kanalen gaan vanaf daar omhoog. Met $ 50 krijg je het ‘Just Right’-pakket met 80 kanalen, met $ 60 krijg je het’ Go Big’-pakket met 100 kanalen. Als je het betalen voor kabel echt mist, kun je het “Gotta Have It” -pakket van $ 70 uitgeven, dat je 120 kanalen geeft die je waarschijnlijk zelden zult bekijken.

Maar een groot rond getal is het enige waar DirecTV Now voor gaat. De service is beschikbaar op veel minder platforms (er is geen Roku-app of Android TV-app), de service kan onregelmatig zijn en er is geen DVR-functionaliteit. Je kunt shows live bekijken of hopen dat DirecTV ze op aanvraag heeft.

Voor dezelfde prijs als DirecTV Nu kun je beter traditionele kabel kopen, de kabelbox verlaten en de spullen gewoon streamen via de settopbox-app van het kabelbedrijf.

Prijs: $ 35

Kanalen: 60

Lokale kanalen? Ja.

Kan ik DVR? Nee.

Platforms: Chromecast, iOS, tvOS, Amazon Fire, Android Mobile OS

Sony PS Vue
PS Vue heeft absoluut de duurste vliegtuigen die beschikbaar zijn, maar het Core-plan raakt een goede plek waar de meeste kijkers goed mee zullen zijn. (Afbeelding: Screenshot)
PS Vue heeft absoluut de duurste vliegtuigen die beschikbaar zijn, maar het Core-plan raakt een goede plek waar de meeste kijkers goed mee zullen zijn. (Afbeelding: Screenshot)
Totdat Hulu Live TV vandaag in bèta ging, was er eigenlijk maar één keuze voor een snijders die kwaliteit kabel-tv-achtige actie wilden zonder de kabel-tv-achtige prijs: Sony’s live tv-aanbod, PS Vue, was de tweede grote live tv-service die markt, en het is momenteel de beste. De betrouwbaarheid en kwaliteit kost u.

PS Vue heeft slechts 45 kanalen voor het toegangsplan van $ 40, maar naast steunpilaren zoals ESPN, Fox Sports en AMC, geeft je $ 40 je ook de meeste lokale kanalen. Als je naar het Core-plan van $ 45 gaat, krijg je 60 kanalen, het Elite-abonnement van $ 55 geeft je 90 kanalen en het Ultra-plan van $ 75 gooit HBO en Showtime in.

Maar het is niet het aanbod van kanalen dat ons in de loop der jaren tot PS Vue heeft gebracht – het is de kwaliteit van de service. Streams lekken zelden af ​​of worden schokkerig, zoals ze doen met Sling TV en DirecTV Now, en de service kan op meer apparaten worden gebruikt dan de andere twee. Hoewel PS Vue oorspronkelijk alleen beschikbaar was op Playstation 3- en 4-consoles, kan het nu worden gebruikt op alle grote streamingboxen, mobiele apparaten en internet. Het heeft ook zowel DVR als on-demand kijkmogelijkheden.

Prijs: $ 45

Kanalen: 60

Lokale kanalen? Ja.

Kan ik DVR? Ja.

Platforms: Chromecast, iOS, tvOS, Amazon Fire, Android Mobile OS, Android TV OS, Roku, Playstation 3, Playstation 4

Hulu Live TV
Afbeelding: Hulu
Afbeelding: Hulu
Hulu Live TV is een iets ander beest dan de andere drie live tv-services, omdat het technisch gezien een spin-off is van de populaire on-demand service Hulu TV die concurreert met Netflix en Crackle door veel originele inhoud te produceren. Dus voor $ 40 krijg je 50 kanalen met live tv, inclusief lokale kanalen, ESPN en TNT (voor al je herhalingen van Rizzoli & Isles en sport), maar je krijgt ook alle originele inhoud van Hulu, inclusief The Handmaid’s Verhaal . AMC, waar The Walking Dead woont, is merkbaar afwezig in de zenderopstelling.

Hulu Live TV bevat een Hulu-abonnement, dus als je al inhoud op aanvraag op Hulu bekijkt, kun je deze blijven bekijken. Maar als u reclame in uw on-demand inhoud wilt vermijden, moet u $ 4 extra per maand laten vallen en als u meer dan 50 uur aan live-inhoud wilt DVR’s, moet u $ 15 per maand laten vallen. Dat geeft je 200 uur, wat ongeveer 10 volledige seizoenen is van een netwerkshow.

Hulu is al een dienst die cruciaal is voor de snoeiplannen van veel mensen, dus het is geen verrassing dat de nieuwe dienst beschikbaar is op de meeste grote settopboxen, waaronder Apple TV, Amazon Fire TV en Roku. De enige doos die lijkt te ontbreken, is Android TV, die wordt gebruikt door Sony-tv’s en de Nvidia Shields.

Hoewel Hulu Live TV aantrekkelijk klinkt, vooral in vergelijking met Sling TV of DirecTV Now, kan het nog steeds niet concurreren met PS Vue voor kosten of functie, en het gebrek aan AMC of de mogelijkheid om HBO te bundelen, betekent dat veel kijkers nog steeds moeten gaan elders als ze vandaag de twee populairste drama’s in de lucht willen zien.

Prijs: $ 40

Kanalen: 50

Lokale kanalen? Ja.

Kan ik DVR? Ja.

Platforms: Chromecast, iOS, tvOS, Amazon Fire, Android Mobile OS, Roku, Xbox One