Categories
Articles

Hoe je Snapchat-gebruikersnaam verandert

Het is tijd om je Snapchat- gebruikersnaam te wijzigen als je opnieuw wilt definiëren hoe mensen je zien, of het nu is om wat pit toe te voegen of om je voornaamwoorden te veranderen, zodat mensen een nieuwe naam zien verschijnen elke keer dat je ze een momentje stuurt.

Het wijzigen van je naam op Snapchat kan heel gemakkelijk of bijna onmogelijk zijn, afhankelijk van welke naam je wilt wijzigen – je weergavenaam, die mensen zien wanneer ze met je communiceren, is gemakkelijk te bewerken, maar je gebruikersnaam, dat is je unieke ID , kan niet worden gewijzigd nadat u het heeft ingesteld. Er zijn echter enkele tijdelijke oplossingen, die we ook zullen bespreken.

Laten we dus, zonder nog tijd te verspillen, eens kijken hoe u uw Snapchat-weergavenaam kunt wijzigen en welke opties u heeft om uw Snapchat-gebruikersnaam te wijzigen.

Hoe Snapchat-filters te gebruiken
Hoe u uw Snapchat-gebruikersnaam kunt wijzigen
Er zijn twee manieren om uw Snapchat-gebruikersnaam en uw unieke app-gebruikers-ID te wijzigen, maar geen van beide is bijzonder handig.

AANBEVOLEN VIDEO’S VOOR U …
De eerste optie werkt alleen wanneer u uw Snapchat-account voor het eerst instelt, omdat de app automatisch een gebruikersnaam voor u genereert, maar op dit punt heeft u de mogelijkheid om deze te wijzigen. Als u een unieke gebruikersnaam kunt bedenken die nog niet in gebruik is, kunt u die gebruiken.

Als je eenmaal je Snapchat-account hebt ingesteld, is je enige optie om een ​​nieuwe gebruikersnaam te krijgen, een nieuw account aan te maken. We zouden dit niet aanbevelen – je verliest je vrienden, streak en voorkeuren – maar het is de enige optie die je hebt. Je kunt hier lezen hoe je je Snapchat-account verwijdert .

Het is dus in principe onmogelijk om je Snapchat-gebruikersnaam te wijzigen zonder je account te verliezen. Het kan echter zijn dat je gewoon je Snapchat-weergavenaam wilt wijzigen, wat zowel mogelijk als heel gemakkelijk is.

Hoe je Snapchat-gebruikersnaam verandert(Afbeelding tegoed: toekomst)
Hoe u uw Snapchat-weergavenaam kunt wijzigen
Als je je Snapchat-weergavenaam wilt wijzigen, is dit een heel gemakkelijke taak en kost het je waarschijnlijk minder dan een minuut (tenzij het lang duurt om een ​​nieuwe naam te kiezen).

Klik in de Snapchat-app op je telefoon vanuit het hoofdscherm (waar je gezicht wordt getoond, aangezien dit het scherm is dat je gebruikt om foto’s te maken) op je profielpictogram linksboven. Dit brengt je naar je account, klik nu op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek.

U bevindt zich nu in het instellingenmenu, waar u zowel uw weergavenaam als uw gebruikersnaam kunt zien. Om uw weergavenaam te wijzigen, hoeft u alleen maar ‘Naam’ te noemen in het menu, selecteer het gewoon.

Vervolgens wordt u naar een tekstvak geleid waar u een nieuwe weergavenaam kunt invoeren. Voer de gewenste naam in en druk op de grote groene knop ‘Opslaan’ – u wordt weer naar het instellingenmenu geleid en uw naam wordt gewijzigd.

Nu zul je zien dat je nieuwe weergavenaam de naam is die je hebt ingevoerd. Je hebt met succes je Snapchat-naam gewijzigd en iedereen zal de nieuwe vanaf nu zien.

Snapchat lanceert nieuwe spelservice Snap Games